Doplněk stravy z krilu s omega 3 kyselinou
Lidský organismus potřebuje mít pravidelný a dostatečný přísun mnoha vitamínů a látek, jinak je člověk daleko více náchylný k různým onemocněním a chorobám. V jídle, které spořádáme, by měly být zastoupeny také nenasycené mastné kyseliny omega 3. Ty mají velký význam pro kardiovaskulární systém. Zlepšují například vlastnosti krve (červených krvinek), dále snižují riziko vzniku srdečních onemocnění, obnovují cévní endotel, snižují rozsahy ischemického poškození atd.
Kril je bohatým zdrojem omega 3 kyselin
Omega 3 kyseliny jsou bohatě zastoupeny v krilu. Kril je tvořen malými korýši. V současné době je kril průmyslově zpracováván a dodáván do potravinářství. Produkty z krilu jsou tak pro zdravou stravu ideálním doplňkem.
Doplněk stravy Norkrill
Omega 3 kyseliny jsou zastoupeny ve výrobcích Norkrill, které jsou ve formě tobolek určeny jako doplněk stravy. Při požívání jedné až dvou tobolek krilu denně se výrazně snižuje riziko chorob a onemocnění. Norkrill má příznivé účinky na srdce, cévy, mozek i pokožku a celkový imunitní systém člověka. Produkty Norkrill využívají krilu, který je loven v Antarktickém moři.
Omega 3 nenasycené kyseliny jsou obsaženy i v mnoha dalších produktech. Nicméně v souvislosti se změnou životního stylu je potřeba tyto kyseliny dodávat tělu ve zvýšené míře a právě tobolky Norkrill jsou tím pravým doplňkem stravy, který našemu tělu Omega 3 kyseliny zajistí.
foto: wikipedia.org
[Nahoru ↑]
Co u nás hledáte?
bazalka a její použití bazalka pěstování chaluha bublinatá co obsahuje grep co obsahuje vitamín b co obsahují třešně echinacea účinky grep jak jist granatove jablko je třtinový cukr zdravější jednodenní půst kde je vitamin b kotvičník forte kotvičník zemní vedlejší učinky křen a jeho učinky medvědí česnek pěstování v květináči nedostatek vitamínu b očistná kúra pěstování bazalky v květináči pěstování bazalky puškvorec a jeho účinky rakytník a jeho použití řapíkatý celer použití řebříček a jeho účinky řebříček léčivé účinky řebříček obecný léčivé účinky vitamin b v potravinách vitamin b vitamin k v potravinach